Testipäiviä ja uudenlainen kurssi pennuille!

Tikkujuttu kihisee innosta smartDOG PENTU -testipäivien ja niihin pohjaavien pentukurssien lähestyessä…

pentupilotit-kurssi

Tuo pentusi smartDOG PENTU -testiin!

Onko perheesi kasvanut kevään tai kesän aikana uudella nelijalkaisella ystävällä? Haluaisitko tutustua paremmin uuteen koiranpentuun ja sen ominaisuuksiin? Syksyn tarjouksena on  smartDOG PENTU -testi hintaan 99,00 € (ovh 129,00 €). Tarjous koskee 15.9. mennessä tehtyjä varauksia (kaikki toimipisteet sekä POP UP testit, eri alennuksia ei voi yhdistää).

SmartDOG PENTU –testi on suunniteltu 3-7 kuukauden ikäisille pennuille, ja se on kehitetty mittamaan pennun sen hetkisiä ominaisuuksia lempeällä ja koiraystävällisellä tavalla. Testin avulla saat tietoa siitä, mitä sinun koulutuksellisesti kannattaa ottaa huomioon pennun kanssa, ja mihin kannattaa varautua ehkä tulevaisuudessa. Jokainen pentu on erilainen persoona, ja erilaiset yksilöt tarvitsevat vahvistusta erilaisiin asioihin. Saat testaajalta lisätukea myös suhteen muodostukseen, koulutuspalkkion valintaan jne.

Voit käydä testissä minulla tai kenellä tahansa muullakin smartDOG-testaajalla, millä tahansa paikkakunnalla ja minä tahansa päivänä, mutta itse olen varannut kalenteriini myös kaksi erityistä SmartDOG PENTU -testipäivää:

  • ma 27.8.2018 Hyvinkäällä ja
  • ti 28.8.2018 Leppäkorvessa (Lohjan Nummella)

 Varaa testiaika tästä! (Hyvinkää, Lohja, Tampere, Turku)

Ja sitten kurssille!

Tänä syksynä voit myös jatkaa smartDOG-testatun pennun kanssa yksilöllisellä koulutuspolulla! PENTUPILOTIT, smartDOG -testituloksiin pohjaavat pentukurssit starttaavat

  • maanantaisin 3.9.2018 alkaen Hyvinkäällä ja
  • tiistaisin 4.9.2018 alkaen Leppäkorvessa (Lohjan Nummella)

Koulutuksessa hyödynnetään smartDOG PENTU testiä ja koulutusta lähdetään suunnittelemaan pentusi yksilöllisten ominaisuuksien pohjalta.

Myös nämä kurssit ovat tarjouksessa hintaan 97,00 € (sis alv 24 %). Kurssi kestää 9 viikkoa ja siihen kuuluu 5 tapaamista, aina parillisilla viikoilla syys- ja lokakuun ajan. Väliajat kuluvat hauskojen ja yksilöllisesti valittujen kotitehtävien parissa, huolettomia lepopäiviä unohtamatta!

Lisätietoa pentukurssista saat minulta: tikkujuttu@gmail.com

Ilmoittaudu pentukurssin ryhmiin tai esitä toiveesi uudesta ryhmästä täällä!

kaiku-1

 

One thought on “Testipäiviä ja uudenlainen kurssi pennuille!

Kommentointi on suljettu.