Hyppykuntoon & hyppy kuntoon!

Näyttävämmät stopit, paremmat käännökset, motivaation säilyminen 300 m hakuradalla? Tottis, joka ei kaadu hyppynoutoon?

Optimaalinen lajisuoritus vaatii paitsi teknisiä taitoja, myös fyysistä pystyvyyttä. Hyvin usein teknisen tehtävän junnatessa paikoillaan, syy löytyykin kropasta. Hyvä fyysinen suorituskyky koostuu lajin vaatimusten mukaan rakennetusta aerobisesta kunnosta sekä hyvästä lihaskunnosta, tasapainosta, kehonhallinnasta ja liikkuvuudesta.

Hyvä hyppy ei ole koiraan valmiiksi asennettu ominaisuus, vaikka geenit ja rakenne toki asettavat rajat sille, mihin koira voi pystyä. Hyppääminenkin on taito, jota koiralle voi ja kannattaa opettaa. Hyppytekniikkakoulutuksen tavoitteena on terve ja taloudellisesti hyppäävä harrastuskoira sekä rasitusvammojen, virhearviointien, loukkaantumisten ja pistemenetysten minimointi.

Luentopäivä & Valmennus urheilukoirille

Eläinfysioterapeutin ja hyppytekniikkakouluttajan yhdessä pitämä luentopäivä demovideoineen tarjoaa sinulle huikean määrän tietoa koirien fyysisen suorituskyvyn ja hyppytekniikan rakentamisesta. Käymme läpi myös aerobisen kunnon rakentamista vaihe vaiheelta eri lajien näkökulmasta.

Jos osallistut koko valmennuskokonaisuuteen, koirasi tämänhetkinen suorituskyky kartoitetaan tarkasti ja saat yksilölliset ohjeet juuri omalle koirallesi. Saat kahden valmentajan tuen ja pistämme hyvään vauhtiin projektin, joka vie oman urheilukoirasi fyysisen suorituskyvyn sekä hyppäämistaidot uudelle tasolle! Jumppaamme, hypimme ja ennen kaikkea pidämme hauskaa!

Seuraava luentopäivä:

  • Ankele, su 23.8.2020 klo 11: Luento urheilukoirien kunnon ja hyppytekniikan rakentamisesta – eri harrastuslajien näkökulmista
  • Ilmoittaudu luennolle!

Valmennuksen lähipäivät:

Ankele (Tikkujuttu, Ankeleentie 84, 09930 Leppäkorpi, Nummi, Lohja):

  • su 23.8.2020: Koirien kuntotesti + perushyppytekniikan tarkastus
  • su 13.9.2020: Kuntotestin perusteella valitut perusjumpat + laukan pituuden säätelyn ja etäisyyden arviointitaitojen testaaminen hypyillä
  • la 3.10.2020: Yksilöllisesti valitut jatkojumpat + yksilöllisesti valitut hyppytekniikkaharjoitteet
  • Huom! Jatkoryhmäläisille yksilöllisesti valitut harjoitteet jokaisella kerralla.

Hinnat:

  • 184 euroa / koirakko, koko valmennus
  • 149 euroa / jatkoryhmän koirakko (kevään ryhmästä jatkavat)
  • 75 euroa / kuunteluoppilas, koko valmennus
  • 35 euroa / kuunteluoppilas, pelkkä ykköspäivä 23.8.

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24 %.

Valmennuksen koirakkohintaan sisältyy luentopäivän lisäksi lähipäivien koulutukset ja treenit (yht. 6 tuntia kolmen koiran pienryhmissä), runsaasti koulutusmateriaalia, koiran kuntotesti, koirakohtaiset harjoitteet ja kotiläksyt, halli- ja välinevuokrat sekä keskustelumahdollisuus kurssin suljetussa Facebook-ryhmässä.

Valmennuksen kuunteluoppilashintaan sisältyy luentopäivän lisäksi lähipäivien treenien ja Facebook-ryhmän keskustelujen seuraamismahdollisuus.

Valmentajat:

Tiina Kuusisto / FysioMuuvi vastaa tässä valmennuksessa koirien fyysisen kunnon kehittämisestä. Tiina on ammatiltaan eläinfysioterapeutti, joka opiskelee urheilukoirien fyysistä valmentamista. Tiinalla on kokemusta arvokisatasolla kisaavan koiran rakentamisesta agilityssä, tokossa ja PK-haussa.

Katja Kontu / Tikkujuttu vastaa tässä valmennuksessa hyppytekniikan osuudesta. Katja on valmistunut hyppytekniikkakouluttajaksi vuonna 2016 ja valmentaa erityisesti PK-lajien koirakoita kohti parempaa hyppytekniikkaa.

Ilmoittaudu heti tästä!

hyppykuntoon1

One thought on “Hyppykuntoon & hyppy kuntoon!

Kommentointi on suljettu.