Hyötyä ja hauskuutta poikkeukselliseen(kin) arkeen!

Poikkeusoloissa syntyi ison kouluttajaporukan yhteistyönä vinkkikirjasto koirien virikkeistämiseen ja monien perustaitojen kouluttamiseen!

Verkkokurssilla käydään läpi moderneja ja mielenkiintoisia tapoja kehittää oman koiran perustaitoja arjessa ja harrastuksissa. Mukana on myös paljon vinkkejä koiran virikkeistämiseen ja hyvinvointiin!

perustaitoja-1440x422

Tikkujuttukin oli pienellä osuudella mukana kurssin rakentamistalkoissa. Jos haluat tukea omalla kurssimaksullasi juuri minua, osta kurssi tämän linkin kautta.

Kurssilla esitellyt harjoitteet luovat pohjaa lajiharjoittelun aloittamiselle esimerkiksi tokossa, rallytokossa, koiratanssissa tai hajulajeissa, mutta niillä voi myös aktivoida koiraa omaksi ilokseen. Arjen perustaidoilla ennaltaehkäistään hankalien käytösten syntymistä ja voidaan ratkaista tavallisimpia koiran ja ihmisen yhteiseloon liittyviä haasteita. Positiivisesti vahvistamalla ja koiran valinnanmahdollisuutta tukemalla voidaan parantaa koiran itsevarmuutta ja tukea epävarmaa koiraa.

Koiran ja ihmisen suhdetta sekä koiran fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia voi kehittää omaehtoisilla hoitotoimenpiteillä ja hieronnalla. Ne toimivat hyvänä vastapainona aktiiviselle toiminnalle omistajan kanssa. Kurssilla saat vinkkejä tavallisimpiin käsittelytehtäviin, kotihierontaan ja venyttelyyn.

Kouluttamisen lisäksi kurssilla esitellään erilaisia virikkeitä, joita voit soveltaa sinulle ja koirallesi sopiviksi. Koiralle mieleisten virikkeiden käyttäminen tukee koulutusta ja joskus myös vähentää koulutuksen tarvetta, sillä ne voivat ehkäistä ongelmien kehittymistä.

Miten ostaminen ja opiskelu toimii?

Kurssin hinta on talkoohengessä vaivaiset 49,00 euroa (sis. alv 24%)!!! Jos haluat tukea omalla kurssimaksullasi juuri minua, osta kurssi tämän linkin kautta.

Tikkujutun lomakkeen lähetettyäsi saan tiedon ostostasi automaattisesti sähköpostiini ja lähetän sinulle laskun mahdollisimman pian. Kurssimateriaaliin saat pääsyn pian maksusuorituksen jälkeen: löydät kurssin Eläinkoulutus.fi-sivustolta ja pääset kirjautumaan kurssille käyttämällä antamaani ilmaiskoodia.

Materiaali jää käyttöösi pysyvästi, joten voit tehdä harjoituksia omassa tahdissasi ja palata niihin pitkänkin ajan jälkeen! Materiaaliin kuuluu yhteensä 30 aihetta, ja kaikista harjoituksista kirjalliset ohjeet ja video tai useampikin!

Kurssin sisältö

Harrastuskoiran pohjataidot

Tähän kokonaisuuteen on koottu hyödyllisiä taitoja, joiden harjoittelu antaa lajista riippumatta hyvän pohjan koiran kanssa harrastamiseen. Taitoja voi hyödyntää lajiharjoittelussa niin erilaisten tehtävien opettamiseen kuin harjoitustilanteen saamisessa mukavaksi ja sujuvaksi.

– Tehokkaan ja toimivan palkkiomerkin opettaminen
– Kontaktipelit ja -leikit 

(kontakti, orientaatio ja täällä on bileet!)
– Luopuminen ilman pettymystä
– Matto
– Häkki
– Takatassutargetti
– Istumisalusta
– Kuonotargetti
– Leukatargetti
– Kosketuskepin opettaminen
– Takapään käytön aktivointi korokkeella
– Hajutöiden perusteita: esine-etsintä

Hauskaa tekemistä koiran kanssa

 – virikkeet ja koiran aktivointi

Tässä kokonaisuudessa esitellään erilaisia tapoja tarjota koiralle mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen. Näitä vinkkejä soveltamalla voit löytää monia tapoja lisätä tyytyväisyyttä sekä sinun että koirasi elämässä!

– Virikkeitä ja aivopähkinöitä
– Ruokintavirikkeitä ulkona toteutettavaksi
– Aktivoivaa lenkkeilyä
– Musiikin ankkuroiminen
– Hauskoja temppuja
– Pallon piilotus
– Tonnikala/makkarajälki

Sujuva arki ja arjen taidot

Tämä kokonaisuus sisältää koulutusvinkkejä taidoista, jotka ovat hyödyllistä joka päivä! Pieniä, helposti päivittäisiin rutiineihin solahtavia harjoituksia tekemällä voit sujuvoittaa arkea monin tavoin niin kotona kuin lenkillä.

– Luoksetulo
– Kellon soittaminen (ulos pyytäminen)
– Ovesta kulkeminen kontaktilla
– Lääkkeen antaminen ruiskulla ja/tai tablettina
– Hampaiden käsittely
– Leuka maahan -temppu
– Kynsitreenit
– Valjaat/kaulapanta
– Takin pukeminen
– Koiran venyttely
– Koiran kotihieronta

Kurssia ovat olleet koostamassa:

logot

Iso kiitos Jaana Pohjolalle yhteistyökumppanijoukkoineen! Yhteistyössä on voimaa!

Anna Piitulainen
Citykoiran Kaveri
Eläinkoulutus TAiTO
Eläinpalvelu Operantti
HaunPaikka
Jaana Pohjola
Kia Stenlund
Koirakoulu Nuusku
Koirapalvelu Eva
Kouluttajat Outi ja Irena
Lahen Murre
Lemmikkipalvelu RusVik
Lystitassun
Nuuskula
Pawsiteam
Rallitassu
Satu Kantoluoto
Sonetar
Tiia Silfverberg
Tikkujuttu
Vainuvoima
ZenKoira

Jos haluat tukea omalla kurssimaksullasi juuri Tikkujuttua, osta kurssi tämän linkin kautta.

Lämmin kiitos tuestasi ❤ Toivotan sinulle ja koirallesi paljon hyviä hetkiä! Ihmisillä riittää nyt huolta, mutta ota niistä päivittäin irtiotto ja keskity treenihetkeen nelijalkaisen perheenjäsenen kanssa. Ota vastaan tassuterapia ja maksa samalla mitalla takaisin. Nyt on mahdollisuus tehdä koiran arjesta poikkeuksellisen sujuvaa ja hyväntuulista!

One thought on “Hyötyä ja hauskuutta poikkeukselliseen(kin) arkeen!

Kommentointi on suljettu.